HTML

Háromnegyed

A 2010-es választásokon a jobboldal történelmi lehetőséget kapott. Ez a blog azért jött létre, hogy 2002 soha többé ne ismétlődhessen meg.

Friss kommentek

Draskovics a kormányban?

2011.04.22. 15:51 borsikm

A tegnap megígért, ma pedig már ki is hirdetett gárdaellenes rendelet kapcsán fogalmazódott meg bennem a fenti kérdés. Az a mód, ahogyan a Jobbik faluról falura haladó hódító kampánykörútját a kormány kezelni próbálja, egy az egyben az előző klientúra alatt megszokott gyakorlatot idézi. Ezt az egy nap alatt megalkotott abszurd gumijogszabályt bizony Drazsé is megirigyelné:

Közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése
10/D.   §   (1)   Aki   közterületen   vagy   nyilvános   helyen   olyan,   a   közbiztonság,   közrend   fenntartására   irányuló tevékenységet végez, amelyre jogszabály nem jogosítja fel, vagy ilyen tevékenység látszatát kelti, százezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendõrség hatáskörébe tartozik.”

Ehhez kommentár sem szükséges. Hiába készült el azonban rekordgyorsasággal ez a förmedvény, az események máris túlléptek rajta: az LMP-s bagázs végre a legnaivabbak számára is kimutatta foga fehérjét, és hathatós amcsi támogatással Zámoly újrajátszásával teszi éppen szopóágra a kormányt. Galaktikus hülyeségcunami vár ránk az ünnepek alkalmából, lesz miről írni a jövő héten. Ajánlott írások:

 Kuruc.info tudósítás
 Nagypénteki felfordulás (Mandiner)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromnegyed.blog.hu/api/trackback/id/tr472847780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása