HTML

Háromnegyed

A 2010-es választásokon a jobboldal történelmi lehetőséget kapott. Ez a blog azért jött létre, hogy 2002 soha többé ne ismétlődhessen meg.

Friss kommentek

Helyes: miniszteri fizetések korrigálva

2010.05.17. 15:21 borsikm

A hétvégén verték a nyálukat a szocik, és nem is teljesen alaptalanul: az új törvénytervezetből "kimaradt" a miniszteri fizetések Bajnai-féle 15%-os csökkentése. Önmagát felülmúlva azonban a Fidesz most gyorsan reagált, módosították a javaslatot. Ettől persze még nem lennék meglepve, ha négy év múlva majd azt hallanánk balról vissza, hogy a Zorbán első dolga volt a fizuk megemelése...

1 komment

Címkék: fidesz a valóság ezzel szemben az

A bejegyzés trackback címe:

https://haromnegyed.blog.hu/api/trackback/id/tr162010279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Magyarország! 2010.05.18. 12:30:58

Annyira szánalmas a vinnyogásuk. Mintha Megyónak nem az lett volna az első dolga, hogy radikálisan fizetést emeljen maguknak. A mai parlamenti első felszólalások tanulsága: van 2 konstruktív ellenzék, akinek ötletei vannak, és van egy párt, aki még mindig orbánozásból próbál élni. Megújulásnak jelei sem látszanak, és ekkora vereség után a stílusuk enyhén szólva is botrányos.
süti beállítások módosítása